Google I/O Extended konferencija u Zadru

Moje ime je Mirna Blagović i radim za firmu Impaddo d.o.o. kao Marketing Program Manager. Drago mi je pozvati Vas i Vaše učenike na ovaj poseban događaj.

Impaddo je njemačko-hrvatska IT&Media firma koja podupire obrazovne programe u Hrvatskoj te ove godine organizira Google I/O Extended konferenciju u Zadru, gdje bi Vaši studenti imali priliku sudjelovati u CodeLab programu te Hackathon natjecanju gdje mogu biti nagrađeni sa nagradom od 20.000 KN za individualno ili timsko rješenje.

Veoma smo uzbuđeni što ćemo biti domaćini po prvi puta u Zadru, Google I/O Extended događaja. Događaj će se održati u prostoru Arsenala, u Zadru. Google I/O Extended Zadar okuplja IT zajednicu kako bih zajedno sudjelovati u uživom prijenosu Googlovog događaja u Kaliforniji. Otvorenje događaja te dodatni sadržaji prenositi će se istovremeno u cijelom svijetu. Pored prijenosa uživo održat će se 24-satni “Hackhaton”, lokalne prezentacije, “code-lab” program te gosti govornici koji će pružiti zanimljivi sadžaj svim posjetiteljima i sudionicima događaja. Također organiziran je večernji program s bendom i DJ glazbom.

Google I/O je godišnja konferencija koja se izvorno održava od strane Googla u San Francisco, California. Konferencija predstavlja uvid u tehničko orijentirana područija prilikom razvoja internet, mobilnih i komercijalnih riješenja na gotovim sustavima od strane Googla, riješenjima otvorenog koda kao što su Android, Chrome, Web Toolkit i sličnih.

Pored toga organiziran je edukativni program te “Live Streaming” Google konferencije iz Kalifornije. Catering i bezalkoholna pića su organizirana u sklopu događaja.

Ulaz je besplatan, ali broj ulaznica je ograničen. Svoju ulaznicu možete rezervirati na http://entrio.hr

Ovdje možete pogledati cijeli dokument i program događaja.