Humanitarni prosinac SFSBovaca

SVI ZNAMO da postoje i ovdje, u našem susjedstvu. Djeca različite dobi koja su iz raznih razloga ostala sama na ovom svijetu. Djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, bez njihove ljubavi i topline doma koju će, srećom, ovih blagdana osjetiti velik dio nas.

Cilj nam je prikupiti dovoljno financijske pomoći kroz donacije kako bi opremili “Kuću sretnih ciglica” potrošnom robom i osnovnim materijalom za svakodnevni rad, te kupili božićne poklone za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Sve vas pozivamo da nam se pridružite i podržite nas kako bi ostvarili božićne želje djeci i tako im uljepšali blagdane (Trenutno broje 53 djeteta).

Sudjelovati može bilo tko, a svaka pomoć je dobrodošla.

Plan je da od svakog kupljenog pića za vrijeme naših događaja (Pub Quizova i Student partija) u klubu The Edge, 1-2 kn ide u humanitarne svrhe.

Postavit ćemo i donacijske kutije gdje ćete moći donirati po volji (koliko možete), a kutije će se nalaziti od 6.12. na sljedećim lokacijama:

1. Referada SFSB-a, svakim radnim danom 7-15h
2. Studentski servis (STUCSB), svakim radnim danom 7-15h
3. Klub The Edge, svakim danom 8-00h
4. Kopirnica Turbo Copy, svakim radnim danom 7-20h

Ta djeca i njihove sudbine ovise o dobroti pojedinaca, o njihovim odgajateljima i skrbnicima. Ovise o nama. Pokažimo im da nisu sami i da imamo ljubavi i za njih.

Vaš Studentski zbor